DİYARBAKIR / BAĞLAR - Buyuransu Veysi Bayhan İlkokulu

Ara

Bağlar İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine pandemi ile mücadele eğitimi verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 82. yılını saygıyla andık.

Okulumuzda dezenfekte çalışmaları düzenli periyotlarla devam etmektedir.

Ara

12-18 Aralık tarihleri arasında ülkemizde kutlanan yerli malı haftası etkinlikleri, okulumuzda da ilgiyle kutlandı. Öğrenci velilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladıkları çeşitli yiyecek ve içeceklerle tüm öğrencilerimizin katılımı ile ortak sofrada buluştuk. Emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize okul idaresi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Budadığımız ağaçlardan kışın yakacak olarak kullanılmak üzere odun oluşturduk.

Kas

Okul müdürlüğümüzün girişimleri ile Bağlar Belediyesinin ilgili ekipleri okulumuzun bahçesindeki ağçaları budadı. Müdürlüğümüz olarak Bağlar Belediyesine teşekkür ediyoruz.

Ekm

'Önce Hijyen' anlayışı ile Resmi kurumlardan tedarik ettiğimiz temizlik malzemelerini kurumumuza nakliyesini sağlayarak öğrenci ve öğretmenlerimize daha temiz ve sağlıklı bir ortam oluşturma gayretimizi en üst seviyeye çıkardık.

Ekm

Okul Müdürlüğümüzün Bağlar belediyesinden temin ettiği parke taşlarını döşemeye başladık. Emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzun zil sisteminin ekipmanlarını değiştirerek daha kullanışlı hale getirdik.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 96. yılı öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları çeşitli etkinliklerle  büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzda Bağlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hafta sonu açılan zeka oyunları kursu öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve heyecanı ile devam ediyor.

Ekm

Rabve İlim ve Hizmet Vakfı tarafından okulumuzun bahçesine başlatmış olduğu su kuyusu çalışması başarılı bir şekilde bitirildi. Öğrencilerimizle beraber açılışını büyük bir sevinçle yaptık. Öğrencilerimiz ve tüm personellerimiz adına okul müdürlüğü olarak Rabve İlim ve Hizmet Vakfına şükranlarımızı iletiyoruz.

Ekm

Okulumuz müdürlüğü ile Rabve İlim Ve Hizmet Vakfı arasından yapılan görüşmüler sonucunda söz konusu vakıf tarafından okulumuzun bahçesine su kuyusu açılması için çalışmalar başlatıldı.

Ekm

Okulumuza farklı okullardan temin ettiğimiz dolap ve kitapları getirerek öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle beraber kütüphane oluşturduk.

Eyl

Okulumuzda 2019 2020 Eğitim öğretim yılının ilköğretim haftası çeşitli etkinlikle kutlandı.